Şanlıurfa’nın Paşabağı Mahallesi’nde bulunan ŞUTİM Perakendeciler Sitesi’nde iki günden bu yana elektrik yok. Esnaf elektrik olmadığı için ne işyerinde durabiliyor, ne satış yapabiliyor, ne de dükkânlarını akşamları kapatıp eve gidebiliyor.
Şanlıurfa’da DEDAŞ elektrik kesintilerinin ve mağdurlarının sayısı her geçen gün artarken bu kez plansız kesintilerden nasibi alanlar esnaflar oldu.
İŞYERLERİNİ KAPATIP EVE GİDEMİYORLAR
Şanlıurfa’nın Paşabağı Mahallesi’nde bulunan ŞUTİM Perakendeciler Sitesi’nde iki günden bu yana elektrik yok. Elektrik olmadığı için esnaflar elektrikle çalışan kepenklerini kapatıp akşamları eve gidemez oldu.
NE DÜKKÂNDA OTURABİLİYORLAR NE DE SATIŞ YAPABİLİYORLAR
2 günden bu yana elektrik kesintisinden dolayı esnaf iş yapamaz oldu. Elektrikle çalışan tartı ve terazilerinin elektriksiz kalmasından dolayı esnaflara gelen müşteriler dükkânlardan elleri boş dönmek zorunda kalıyorlar. Elektrik kesintilerinden dolayı dolaplarda durması gereken gıda ve içecek ürünleri bozulmaya başladı.
Kaynak: RHA AJANS