Çocuklar için eğitimde seferberlik ilan eden ve çoğunluğunun öğrenci gruplarının oluşturduğu Dayanışma Platformu köy okullarında umut olmaya ve “minik yüreklere dokunarak kitap sevgisi aşılamaya devam ediyor.”
Şanlıurfa’da kurulduğu günden bu yana yüzlerce okula kütüphane desteği ve binlerce çocuğa umut olmaya devam eden dayanışma platformu, bu gün Hayallerimin Sesi platformuyla ortaklaşa bir organizasyon gerçekleştirerek bir Köy okuluna daha elini uzattı.
Şanlıurfa Eyyübiye’ye bağlı Gözeller mahalesinde bulunan Gözeller ilkokullu ve Gözeller İmam Hatip ortaokulunda ortak bir etkinlik düzenleyen platformlar çocukların kütüphanesine yüzlerce kitap hediye ederek okuma sevgisini yüreklerine aşıladı. Ayrıca platform çocuklar için palyaço gösterisi, bisikletli gösteri gerçekleştirdi. Platforma destek olmak isteyen kent kuaförlerinden oluşan gönüllü bir ekiple de yüzlerce çocuk traş etti ve saç bakımları yaptı.